Rólunk

Driverguide – idegenvezető és sofőr

Sok éves idegenvezetői és személygépkocsi vezetői tapasztalattal kínálom turisztikai és transzfer szolgáltatásaimat vendégeimnek. Az utazók kalauzolása mind vezetés szempontból, mind turisztikai szempontból izgalmas kihívás, melynek már sok éve igyekszem megfelelni. 

A Csapat

Az utóbbi években jelentősen megnőtt az érdeklődés Magyarország és Budapest iránt, így személyes tevékenységem mellett felépítettünk egy hazai turisztikai csapatot, akik mind az idegenvezetés területén, mind a személyszállítói szolgáltatásban kellő gyakorlattal rendelkeztek és így már egy aktív csapat tagjaként fogadom, illetve fogadja csapatunk az idelátogatókat.Minden ügyfél számunkra egyedi vendég, így az ajánlatok is személyre szabottak, mottónk pedig egységes és magas színvonalú szolgáltatást nyújtani, mind az utaskalauzolás, mind a személyes szállítások terén. 

Együtt még több

Mint jelen szolgáltatás alapítója, a driver-guide azaz sofőr -idegenvezetés mellett sok éven át főként személyes idegenvezetőként tevékenykedhettem, így most ezen tapasztalat birtokában egy még gazdagabb szolgáltatás ajánlatot tudok nyújtani ügyfeleimnek. Csapatunk szintén felkészült, több nyelvet beszélő kollégákból áll, így akár csak egy gyors és pontos transzferszolgáltatást nyújtunk, akár több napos kirándulásokkal egybekötött programcsomagot tudunk biztosítani.

Programkínálatunk és sofőrszolgálatunk elérhető Magyarország teljes területén, illetve biztosítani tudjuk szolgáltatásainkat a környező és távolabbi országba irányuló transzferekhez, programokhoz.

Ha megbízható szolgáltatást keres, kérem ne habozzon minket választani. Keressen bármely elérhetőségünkön.