Transzferek

Megbízható és biztonságos, fiatal flottával biztosítjuk transzfer szolgáltatásainkat. 
Repülőtéri transzferek, üzleti és magánutak, kirándulások, céges rendezvények, konferenciákra történő háztól-házig szóló személyszállításokat vállalunk. 
Emellett idegenvezető szolgálatás, utaskísérő (hostess) vagy tolmács segítségével nyújtunk kényelemes utazásokat kisebb vagy nagyobb társaságok részére.

Személygépkocsi (1-6 fő)

Privát transzfer. Kényelemes kialakítás egyéni utazók, családok, barátok, üzletemberek számára 6 főig. 

Minibusz (1-8 fő)

Városi vagy hosszú távú utazáshoz ideális kisebb társaságok, csoportok részére. Modern minibusz  elegáns kialakítással, légkondícionálóval.

Minibusz (1-20 fő)

Ha már nagyobb a csapat az sem akadály! 20 főig kényelemes elhelyezést biztosít rövid vagy hosszabb távú utazáshoz  komfortos elrendezéssel és tökéletes kiáltással.

Midibusz (1-34 fő)

Amikor csoportosan utaznak, de a társaság, baráti vagy üzleti kör mégis gyorsan  és kényelmesen gyorsan akar eljutni  a célállomásra akkor egy közepes méretű autóbusz az ideális megoldás.

Autóbusz (35-80 főig)

A méret nem akadály! Nagyobb csoportok, társaságok részére a csoport méretéhez igazodva klimatizált kényelemes modern autóbuszokat kínálunk bármely útvonalra, akár több járművel egyszerre.

Konferencia mikrobusz

Munka és utazás ma már gyakran elválaszthatatlan. Kisebb társaságok részére ideális munkakörnyezet a kényelmes és elegáns konferencia kisbusz minden szükséges technikai felszereléssel.

Konferencia autóbusz

Munkamegbeszélés, értekezlet? Nem akadály, akár nagyobb társaságok részére is megfelelő körülményeket biztosít az elegáns konferenciabusz rövid vagy hosszabb távú utazáshoz.

Limuzin / Limo

Különleges alkalmakra, rövid vagy nyújtott,  speciális elrendezésű limuzinokkal, meghitt privát utazáshoz, vagy éppen ünnepi esemény alkalmából kisebb társaságoknak, pezsgővel, koktéllal és hostesekkel várjuk igényes ügyfeleinket.